MENU

Relatiegeschenken en juwelen laten graveren

Gravures geven sieraden een extra persoonlijke touch. Klanten vragen juweliers dan ook vaak om juwelen te laten graveren. Voor bedrijven en verenigingen zijn gegraveerde promoartikelen dan weer het ideale middel voor corporate branding. Ontdek hier wat de service van Van Ranst voor jouw juwelierszaak of business kan betekenen.

Service voor juwelenprofessionals

Bij Van Ranst kun je als juwelier terecht om ringen, hangers en armbanden te laten graveren. Als je je eigen juwelen verkoopt, moet je die wettelijk voorzien van je meesterstempel en een gehaltestempel. Ook die kun je bij ons laten maken.

 

Jouw logo op events

Bij Van Ranst kun je niet enkel juwelen laten graveren. We verwerken jouw logo ook in gepersonaliseerde relatiegeschenken. Denk maar aan manchetknopen of hangers. Zo breng je jouw bedrijf of organisatie op elk event onder de aandacht. Ook awards en medailles geef je een meerwaarde met een unieke boodschap.

Industriële gravures

Met de nodige vakkennis en computergestuurde technologie verzorgen wij daarnaast industriële gravures. Zo kun je bij ons terecht voor vonkerosiestempels. Ook signalisatieplaten of naamplaten in metaal of kunststof behoren tot onze expertise.

Contacteer ons om juwelen of andere items te laten graveren.