MENU

09 juni 2016

vingerafdruk graveren

 

Verleid uw klanten met juwelen met vingerafdruk

Bent u als juwelier altijd op zoek naar nieuwe ideeën voor uw klanten? Zilver- en goudsmid Van Ranst geeft hen het meest persoonlijke cadeau ooit: een ring of hanger met vingerafdruk! De wirwar van lijntjes op een vinger is een uniek patroon dat uw klanten kunnen laten vereeuwigen op een juweel. Zo dragen geliefden altijd een stukje van elkaar bij zich. Waar en wanneer dan ook.

 

Gekrast met diamant op een ring of hanger

U kunt uw klanten een ring met vingerafdruk geven of een hanger; zodat de afdruk dicht bij het hart zit. Goud- en zilversmid Van Ranst maakt het mogelijk. Wij gebruiken geen afdruk in was, maar in inkt en krassen de vingerafdruk zo diep mogelijk in het juweel met een diamant. Voor een blijvend resultaat.

 

Als ultiem teken van liefde

Er zijn redenen genoeg om dit persoonlijke cadeau te schenken. Uw klanten kunnen bv. ringen met vingerdruk uitwisselen als trouwjuwelen. Zo blijven ze altijd dicht bij hun partner, ook wanneer een van de 2 er niet meer is. Maar ook voor een verjaardag, Valentijn, trouwverjaardag of ‘gewoon’ uit liefde is dit het ultieme geschenk. Een geschenk waarop u, dankzij het vakmanschap van Van Ranst, trots op mag zijn.