MENU

Juwelenlabels

Ben je een professionele juwelenontwerper of hobbyist en heb je een eigen juwelencollectie? Om een extra persoonlijke toets te geven aan je collectie, kan je je juwelen voorzien van labels.

Een in het oog springend detail

Of je nu je eigen naam, de naam van je merk of een logo wilt toevoegen aan je collectie, met onze gegraveerde juwelenlabels kan het allemaal. Door je eigen juwelen te voorzien van kleine labeltjes met je logo of merknaam, zorg je voor een persoonlijke toets en creëer je een grotere naamsbekendheid.

In metaal, zilver of goud

Van Ranst kan deze juwelenlabels voor je maken in onedel metaal, eventueel verguld of verzilverd, maar ook in echt zilver of goud. Natuurlijk heb je ook keuze uit verschillende vormen en afmetingen. Samen met ons creëer je het label dat helemaal past bij jou en je collectie. Ook als je geen juwelen maakt, maar handtassen of andere accessoires zijn deze labels een meerwaarde voor je product.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor juwelenlabels op jouw maat? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Ranst. Onze experts denken graag met je mee.